Royal Vendégház

Miskolctól 20 km-re, a Bódva völgyében

Üdvözöljük Honlapunkon!

Miskolctól alig 20 km-re, a Bódva folyó völgyében, a Cserehát lankás nyúlványainál, a közeli Gömör-Tornai-karszt és az UNESCO világörökség részét képező Aggteleki- és Szlovák-karszt barlangjaihoz, karnyújtásnyira a vadban gazdag, vadregényes Bükk hegységtől kulturált körülményeket nyújt Borsodszirák falu, melyre először 1261-ben találunk adatot, s melynek ma 1300 lakosa van.

A Royal Vendégház név nem véletlen: királyi kényelemmel és elegáns, modern bútorokkal berendezett, praktikusan felszerelt szobákkal (melyek mindegyikéhez külön fürdőszoba kapcsolódik) várják vendégeiket a 4 napraforgós minősítésű, kétszintes házban, melynek földszintje teljes egészében akadálymentesített: olyannyira, hogy a fürdőszobában úgynevezett walk in zuhanyzót alakíttattak ki.

A földszinti nagy részben fedett teraszon kerti bútorokban pihenhetnek a vendégek, ahonnan a hátra nyúló, tágas, parkosított kert látszik, az emeleti napozóteraszról pedig a környező erdőkben gyönyörködhetünk.

A vendégek itt teljesen önellátók lehetnek: az ultramodern konyha minden igényt kielégít, a főzéshez a faluban minden hozzávalót megvásárolhatnak.

A Royal Vendégházból kiindulva csillagtúraszerűen akár 1 hétig is járhatják a vidéket, annyi a látnivaló. Az autót is elfelejthetik ezekre a napokra: busszal, kerékpárral, gyalogosan is nekivághatnak a környéknek. Érdemes a három közeli horgásztó valamelyikét felkeresni, és egy jót pecázni. A vadászat szerelmeseit kérésre vadőr kíséri útjukon, a kirándulókat a Bükki Nemzeti Park szakvezetője kalauzolja.

Edelény 3 km-re van. Itt található a L'Huillier–Coburg Kastély, mely az ország egyik legszebb és legnagyobb barokk kastélya.

Igazi földalatti vízi világba csöppenhetünk a miskolctapolcai fürdőben, ahol a mészkőbarlang közel 29 Celsius-fokos termálvize fejti ki jótékony hatásait. A lenyűgöző Diósgyőri várat és Lillafüredet is érdemes a programba iktatni.Programajánló

Edelényi Kastély

Itt található a L'Huillier–Coburg Kastély, mely az ország egyik legszebb...


Miskolctapolca

Igazi földalatti vízi világba csöppenhetünk a miskolctapolcai fürdőben


Diósgyőri vár

Diósgyőri várat és Lillafüredet is érdemes a programba iktatni.

Elérhetőségünk

Telefon: +36 30 272-8687